• Nova edició de VxL a Palafrugell

     

    De les 18 parelles que començaran les seves trobades en aquesta nova edició, 14 ja es van conèixer dijous, dia 12, a la sessió de presentació. L’espai triat per fer aquesta sessió va ser la biblioteca del Centre Fraternal, l’ateneu palafrugellenc amb més de 125 anys d’història que és també entitat col·laboradora del VxL a la població. La majoria dels participants no coneixia aquesta biblioteca, que normalment resta tancada al públic i que va ser la primera biblioteca que va tenir el poble.
    Les parelles, un cop presentades, van rebre material de suport per a les seves trobades, informació sobre els avantatges que tenen amb el carnet de VxL, punts de trobada a Palafrugell i rodalies, llocs a la xarxa on seguir-nos i recomanacions per portar a bon port les xerrades.

    DSC_0002

     

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes