• Mariona Masferrer, a la presentació del VxL de la Bisbal d’Empordà

    Mariona Masferrer, autora del llibre Origen Tambakunda, va ser l’encarregada de donar el tret de sortida a la presentació del Voluntariat per la llengua del curs 2015-2016 de la Bisbal d’Empordà.

    Origen Tambakunda,  explica la història d’en Samba, un senegalès que va ser parella lingüística de l’autora. Una història que potser té alguna cosa semblant a la dels 18 aprenents que el passat 5 de novembre van conèixer els voluntaris amb qui compartiran conversa durant les 10 properes setmanes.

    Aquest cop l’acte de presentació de parelles lingüístiques va tenir lloc a la llibreria Siglantana, un dels establiments col·laboradors del municipi. Com ja és habitual, a banda d’explicar en què consisteix el programa Voluntariat per la lengua als assistents, se’ls van exposar les activitats previstes per a les properes 10 setmanes, els avantatges de què gaudeixen els participants al programa i els establiments col·laboradors on es poden fer les trobades setmanals.

    Mariona Masferrer a la presentació de les parelles del VxL a la Bisbal

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes