• Voluntaris i aprenents de la Vall d’Aro, en la vida d’un monestir

    Participeu en el Voluntariat per la Llengua a Castell-Platja d’Aro i s’Agaró, Santa Cristina d’Aro o Sant Feliu de Guíxols? Us faria gràcia endinsar-vos en el dia a dia dels monjos benedictins? Voldríeu saber com se sent un monjo novell en entrar en un monestir?

    Doncs ho podreu fer el proper 12 de desembre gràcies al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, que ens portarà al passat per introduir-nos en els horaris, treballs i espais del monestir de Sant Feliu de Guíxols, amb una visita guiada teatralitzada.

    Si voleu assistir a l’activitat, heu d’adreçar-vos al Servei Comarcal de Català del Baix Empordà (972 64 23 10 o vxl.baixemporda@cpnl.cat).

    (Imatge extreta de: guixols.cat)

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes