• Salt engega una nova edició del Voluntariat per la llengua

    Un total de 47 persones participaran en el Voluntariat per la llengua (VxL) en més d’una vintena de parelles lingüístiques al municipi. La presentació va tenir lloc dijous dia 12 a la Factoria Cultural Coma Cros i va comptar amb la presència del tècnic de l’Àrea d’Integració i Convència de l’Ajuntament de Salt, Andreu Bover.

    IMG_7773Durant l’acte es va recordar el sentit i els objectius del programa, es va projectar un vídeo sobre les parelles lingüístiques interreligioses de la passada edició i es van repartir les carpetes amb informació dels llocs de trobada, establiments col·laboradors i una fitxa amb les activitats programades dirigides als participants en el programa. Entre d’altres: una jornada sobre la diversitat religiosa a Salt (1 de desembre), una visita a la gurundwara de Salt o un taller de dolós a càrrec de l’entitat Dones de Maal. Totes serviran de punt d’unió entre les parelles i per conèixer millor l’entorn.

    Entre els voluntaris hi ha tant alumnes dels cursos de català per a adults que organitza l’Oficina de Català de Salt, com de l’Escola d’Adults, col·laboradors de Càritas, membres de la Fundació Noguera i una estudiant de la Universitat de Girona. Els aprenents són en la seva majoria alumnes dels cursos de l’Oficina de Catala i de l’Escola d’Adults de Salt.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes