• Figueres enceta nova edició del VxL amb 31 parelles lingüístiques

    Dimecres 18 de novembre va tenir lloc la presentació de les parelles lingüístiques. L’acte es va iniciar amb les paraules del regidor de Cultura de l’ajuntament de Figueres, Alfons Martínez, que va felicitar i encoratjar tots els participants a continuar aquest projecte que fomenta l’ús social de la llengua. També va celebrar que el programa de Voluntariat per la llengua hagi arribat a les 100.000 parelles des que va començar el programa l’any 2003.

    presentació FigueresA continuació,es van presentar les parelles lingüístiques i, seguidament, l’aprenent Lauren Puigvert va amenitzar la vetllada amb una selecció de cançons en català, francès i anglès.

    A l’acte també hi van assistir alguns dels participants del projecte Rossinyol a Figueres, als quals es va fer entrega dels carnets de VxL que els donen dret als mateixos avantatges i descomptes que la resta de les parelles lingüístiques del programa. Voluntariat per la llengua i el projecte Rossinyol contribueixin a la sensibilització entorn de la igualtat i la inclusió social.

    Les parelles lingüístiques figuerenques tenen per endavant 10 hores de conversa animada en català. Bona feina!

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes