• L’Arxiu Municipal de Girona acull les parelles lingüístiques

    P1020444Una quinzena de participants del VxL han gaudit d’una visita guiada per l’Arxiu Municipal de Girona. L’arxivera, Anna Gironella, ha estat l’encarregada d’explicar als assistents quina feina es fa a l’Arxiu i quins documents s’hi emmagatzemen. Pergamins, llibres, mapes, cartes i fotografies, són només alguns dels documents que han pogut veure de ben a prop voluntaris i aprenents. Després de les explicacions teòriques i d’aclarir alguns dubtes sobre el tipus de documents que es troben a l’Arxiu, ha estat el moment de visitar dependències com la sala de treball, la sala de consulta o el dipòsit.

    Els assistents han mostrat molt d’interès i han fet força preguntes. De ben segur que a més d’un aquesta visita li ha despertat la curiositat per furgar una mica en el passat de la ciutat o de la família.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes