• Roses engega el IV Taller de lectura i conversa: Fem-la petar amb un llibre

    El passat 20 de novembre, l’Oficina de Català de Roses va iniciar el IV Taller de lectura i conversa. Fem-la petar amb un llibre, que es durà a terme tots els divendres fins al 18 de març a l’Espai Z de la Biblioteca Municipal de Roses. La primera sessió, però, es va fer a les instal·lacions de l’OC de Roses.

    L’objectiu del projecte és facilitar les eines i orientar els assistents amb hàbits de lectura i interès per la llengua, així com que s’iniciïn en la lectura en llengua catalana i consolidin l’aprenentatge d’aquesta llengua: aprendre català llegint i parlant.

    D’aquesta manera, els participants milloraran la fluïdesa i l’expressió oral en català.  En la primera sessió, per exemple, van llegir i comentar un article de l’Àngel Burgas sobre el paisatge de Roses, un article de Josep M. Barris que tracta de l’excursionisme a la població i un parell de contes del llibre Verba, non facta, d’en David Vila i Ros.

    Mireu el reportatge que ens van dedicar a Empordà TV:

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes