• 30 parelles lingüístiques es coneixen a Roses

    El Voluntariat per la llengua s’ha posat en marxa a Roses. Dijous 26 de novembre, alumnes i parelles lingüístiques van omplir el Teatre Municipal per a la presentació d’una nova edició del VxL. David Vila, autor del llibre Verba, non facta va explicar la seva percepció de la vida i el seu compromís amb la llengua. presentació Roses

    Després d’escoltar alguns dels contes del seu llibre llegits per alumnes dels cursos de català, es van presentar les 30 parelles lingüístiques que participen aquest any en el VxL. Durant 10 setmanes dedicaran una hora a conversar en català. Des del 2004 fins ara, a Roses s’han presentat 651 parelles lingüístiques, que han ajudat a assolir la xifra de 100.000 parelles lingüístiques a tot Catalunya.

    Moltes gràcies a tots per ser-hi i fer possible que aquest programa estigui totalment arrelat a la població!

     

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes