• Celebració de les 100.000 parelles al Teatre Nacional de Catalunya

    IMG_0690 reduïdaEl Voluntariat per la llengua ha arribat a les 100.000 parelles lingüístiques i ho ha celebrat amb parelles, entitats i establiments col·laboradors amb una representació de l’obra de Shakespeare “Molt soroll per no res”, dirigida per Àngel Llàcer.

    Entre les 500 persones del VxL de tot Catalunya que hi van assistir hi havia 9 parelles lingüístiques del CNL de Girona i representants d’entitats i establiments que col·laboren amb el programa que van gaudir moltíssim de la representació. Parelles de Girona, Calonge, Salt i Lloret van ser les afortunades de poder assistir a la representació teatral, que va ser especial. Els assistents van rebre una bossa commemorativa i al final de l’espectacle, els actors es van unir amb els espectadors a la platea per fer una foto per al record.

    El viatge de tornada va servir per comentar i reviure moments de l’obra, que va fer sortir de molt bon humor i alegria tots els assistents.

    Podeu veure totes les fotos de la jornada al nostre Facebook.

     

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes