• Llagostera comença nova edició del VxL

    IMG_4937La sala polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller es va omplir divendres passat per a la presentació de les parelles lingüístiques a Llagostera. En un principi se’n presentaven nou, però se’n va crear una de nova de manera espontània entre dos assistents a l’acte. Per tant, són 10 les parelles que es van posar en marxa. Se sumen així a les 6 parelles lingüístiques formades per una voluntària i aprenents de la Fundació Ramon Noguera, que des del passat 20 d’octubre es troben una hora a la setmana per conversar en català.

    L’acte va comptar amb l’actuació de Manel Ramírez, a la guitarra; Marc Peyrecave, a la flauta travessera; i Bernat Recasens, al clarinet, que van tocar La Barcarola i Hornepipe, de G. F. Haendel. Maria Mercè Roca, Consellera Comarcal de Cultura va posar el punt i final a la celebració.

    Podeu veure més fotos al nostre Facebook
    .

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes