• Parelles lingüístiques de Salt es formen sobre la diversitat religiosa

    Jornada de formació sobre diversitat religiosa 2020 Salt 3La Factoria Cultural Coma Cros va acollir el dimarts 1 de desembre la Jornada de formació sobre diversitat religiosa adreçada a les parelles lingüístiques de Salt.

    L’acte, organitzat des de l’Oficina de Català i l’Àrea d’Integració de la Coma Cros, va comptar amb la presència del sociòleg Joan Gómez i Segalà, actualment tècnic de la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya i secretari del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa.

    Els 17 assistents a la Jornada es van mostrar molt interessats en la xerrada i van participar activament fent preguntes i expressant opinions al voltant de la diversitat i la llibertat religiosa.

     

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes