• Voleu prendre un te? L’Associació Nur de Banyoles us convida!

    Si teniu ganes de prendre un te, degustar la gastronomia marroquina i conversar amb la vostra parella lingüística en un entorn distès i agradable, només cal que passeu pel Casal Popular de Banyoles el proper dissabte, 5 de desembre, a partir de les 19 h. L’Associació Nur de dones marroquines us convida a un te (cal que presenteu els vostres carnets de VxL!).

    Aquesta associació organitza mensualment una cafeta (trobada de caire gastronòmic en què es poden tastar tota mena de plats del Marroc mentre es conversa, s’escolta música…) per donar a conèixer la seva entitat i, alhora, la cultura marroquina.

    No us ho podeu perdre!

    Te i pastes_Marroc

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes