• Celrà i Bordils s’estrenen en el Voluntariat per la llengua

    La Biblioteca Municipal de Celrà va acollir dijous la presentació de la 1a edició del Voluntariat per la llengua a Celrà i Bordils. 4 parelles lingüístiques de Celrà i 3 de Bordils participen en aquesta primera edició.

    P1020449El regidor d’Educació del consistori de Celrà, Josep Bartis, va inaugurar l’acte i va remarcar als assistents la importància de mantenir la llengua d’origen, però sumar-hi el coneixement del català, que ha de ser la “llengua habitual de comunicació social”. Per la seva banda, Montserrat Pou, regidora del consistori de Bordils, va destacar la importància que el voluntariat té en la nostra societat i que tot allò que s’aprèn a partir de les relacions socials i de voluntariat són millors.

    Les parelles ja es posen en marxa per fer les seves trobades setmanals per conversar una hora en català. A Celrà ho podran fer, si ho volen, al bar del Centre Cívic, que actua com a Punt de trobada.

     

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes