• Visita al monestir de Sant Feliu de Guíxols

    Com autèntics monjos es van sentir dissabte passat la trentena de voluntaris, aprenents i alumnes dels cursos de català de la vall d’Aro, que van visitar el monestir de Sant Feliu de Guíxols, construït el segle X.

    DSC_3544

     

    Jofre de Foixà, monjo del monestir, músic i trobador, va tornar del passat per explicar com era la vida dels monjos benedictins: com es va crear l’històric edifici de Sant Feliu, quins espais hi havia, quins horaris i quines tasques feien els monjos… i també com es va formar la ciutat i com va anar creixent al llarg dels segles. Les explicacions, les va anar fent al llarg d’un recorregut per la Porta Ferrada, l’Arc de Sant Benet, l’església, el Museu d’Història i les dues torres, la del Corn i la del Fum.

    En podreu veure més imatges al nostre Facebook.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes