• II Concurs de fotografia “I tu, jugues en català?”

    imatge JPG definitiva amb DLUna de les campanyes que es duen a terme des del Consorci per a la Normalització Lingüística és “I tu, jugues en català?” per promocionar els jocs i joguines en català. Una de les activitats relacionades amb aquesta campanya és el concurs de fotografia que aquest any arriba a la 2a edició.

    Des del 21 de desembre i fins al 31 de gener podeu participar-hi per dues vies: Instagram o correu electrònic. El funcionament és molt senzill. Només cal fer una foto relacionada amb el fet de jugar en català i penjar-la a Instagram amb l’etiqueta #jugoencatalà o bé enviar-la per correu electrònic a l’adreça jugoencatala@cpnl.cat. Hi ha molts premis en joc!

    Hi podeu participar amb la parella lingüística! A veure si us inspireu i ens feu arribar un munt de fotos.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes