• Taller de lectura a càrrec d’un voluntari calongí

    En Joan és voluntari lingüístic a Calonge. Es troba un cop per setmana amb en Luis i la Rosario, els seus aprenents, per anar a caminar, visitar llocs de Calonge i rodalia, anar a comprar…

    Està molt conscienciat amb la llengua catalana i, per això, quan li vam proposar si volia conduir unes sessions de lectura amb aprenents lingüístics i persones que volen millorar el seu català, va acceptar de seguida.

    Aquí el podeu veure amb les persones que van assistir a la primera sessió d’aquest taller, que durarà 10 h, i amb la responsable de l’Oficina de Català de Calonge i la dinamitzadora comarcal del Voluntariat per la Llengua, que l’ajudaran a conduir les sessions.

    sessions lectura Calonge 2

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes