• Parelles lingüístiques de Figueres i Olot visiten la Cooperativa de la Fageda

  El passat divendres 29 de gener, una trentena de participants del Voluntariat per la llengua de Figueres es van desplaçar a Olot per trobar-se amb 20 participants de la Garrotxa per visitar tots junts a la Cooperativa de la Fageda. Les parelles lingüístiques celebraven el tancament de la primera edició del VxL en aquest curs 15/16, en un ambient privilegiat com és la Fageda d’en Jordà i amb l’al·licient de conèixer noves persones en aquesta trobada Figueres-Olot.

  La Fageda

  La iniciativa va tenir tant d’èxit que va caldre fer dos grups: una visita a les 14 h i una altra a les 15 h, ja que el grup -de 50 persones- era massa gran. El personal de La Fageda, molt atent, va ensenyar les a les parelles lingüístiques les instal·lacions i va explicar els processos de fabricació de iogurts, melmelades i gelats i, també, la filosofia d’aquesta empresa tan coneguda arreu.

 1. magda frigola mitja

  12 febr. 16
  11:14 #

  La meva llengua es elcatalà,are i sempre

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes