• El VxL a l’escola Can Puig de Banyoles

    Cada dilluns a la tarda, de 3 a 2/4 de 5, mares de diverses procedències es troben en una aula de l’escola Can Puig, Banyoles, i parlen en català sobre diversos aspectes que els preocupen: salut, fills, educació, etc.

    Com que un dels objectius d’aquestes trobades és conèixer l’entorn i els recursos que els ofereix la cituat, una de les mares va proposar una xerrada sobre el Voluntariat per la llengua. Així doncs, la responsable del VxL a la comarca va visitar l’escola per explicar-los en què consisteix el programa, quins avantatges tenen pel fet de formar-ne part i les va animar a inscriure-s’hi.

    Arran de la trobada, les mares van valorar positivament el Voluntariat i van decidir apuntar-s’hi. A més, també van comprometre’s a buscar una manera de participar en el Dia Mundial de les Llengües Maternes… però això ja forma part d’una altra notícia!

    Escola Can Puig

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes