• Parelles lingüístiques visiten la gurundwara sikh de Salt

    e_visita_a_la_gurdwara_2016_editora_128_15411_1Dimarts 9 de febrer, algunes parelles lingüístiques de Salt i Girona i el regidor de l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Salt, Ferran Burch, van visitar la gurdwara sikh del municipi, anomenada Kalgidhar Sahib.

    Un dels membres de la comunitat sikh de Salt, en Jaspal Singh, van acollir el grup a la gurdwara per explicar-los algunes idees sobre el sikhisme, la seva filosofia de vida, quan es reuneixen, les festes que celebren… Els van oferir menjar i beure mentre alguns voluntaris i aprenents li anaven fent preguntes. Una bona tarda que va suposar un gran aprenentatge!

    Aquesta activitat s’emmarca dins l’actual edició del Voluntariat per la llengua interreligiós que aparella persones de diverses religions per fomentar el coneixement i el respecte vers totes les confessions religioses.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes