• Rere el teló: espectacles de petit format al Cívic de Porqueres

    El Centre Cívic de Porqueres segueix amb el cicle Rere el teló,  una proposta cultural amb produccions de petit format (música, dansa, teatre), en les quals els artistes i el públic comparteixen el mateix espai escènic. Tots els espectacles funcionen amb taquilla inversa: al final de l’obra, cadascú paga allò que li ve de gust.

    El proper divendres, a les 21 h, l’espectacle és Breaking news, teatre de creació instantània. Les places són limitades; per això, cal reservar les localitats que us interessin enviant un correu a info@centrecivicporqueres.cat.

    És una bona ocasió per gaudir d’una activitat diferent i conversar amb la vostra parella lingüística. Recordeu que el Cívic de Porqueres també és punt de trobada!

    Reré el teló_bo

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes