• Aprenents del VxL llegeixen fragments de Llull en les seves llengües

    IMG_0128 Ahir diumenge va tenir lloc una passejada literària pel Call Jueu de Girona per commemorar el Dia Internacional de la Llengua Materna que va reunir una quarantena de persones.  Alumnes dels cursos de català per a adults i aprenents del Voluntariat per la llengua van llegir fragments de textos de Ramon Llull en les seves llengües. Així, es van poder escoltar textos en català, castellà, francès, anglès, portuguès, italià i esperanto.

    El recorregut va començar a la plaça dels Apòstols, va continuar pels Banys Àrabs i va fer una parada especial al pati dels rabins del Museu dels Jueus. Tot seguit es va parar a la Rambla i es va acabar a la plaça Pompeu Fabra.

    Aquest acte s’emmarca dins la iniciativa Llengua · Poesia · Llibre, organitzada pels Amics de la UNESCO Girona, el Centre de Normalització Lingüística de Girona i els Serveis Territorials del Departament de Cultura. L’objectiu és unir les celebracions del Dia Internacional de la Llengua Materna, el Dia Mundial de la Poesia i Sant Jordi, Dia Mundial del Llibre.IMG_0137 - Còpia

    Podeu veure totes les fotos de la passejada aquí.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes