• Comença una nova edició de VxL a Besalú amb 10 parelles lingüístiques

    El VxL a la Garrotxa ha començat una nova edició i el primer municipi que ha engegat el projecte aquest 2016 ha estat Besalú. El passat dijous 25 de febrer, 10 parelles es van conèixer i s’aniran trobant fins a finals de maig.

    Besalú VxL 2016Durant la presentació es va inaugurar l’exposició ‘Parlem-nos’ de l’Oficina de Català de Blanes, que es podrà veure a la sala d’actes de la Biblioteca durant tot el mes de març. Després, es podrà veure a altres pobles garrotxins. A més de Besalú, el VxL començarà aviat a les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols i Sant Joan les Fonts, que presentaran les parelles els dies 2 i 3 de març, a la tarda.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes