• 23 noves parelles lingüístiques comencen les trobades a Girona

    IMG_0180 - CòpiaAhir dijous es van presentar a Girona 23 parelles lingüístiques, que s’afegeixen a les més de 100 que estan en marxa des del passat octubre. Voluntaris i aprenents es van conèixer en un acte celebrat al Caixa Fòrum i que va servir perquè voluntaris i aprenent coneguessin la seva parella lingüística.

    Tenen per davant un mínim de 10 hores de conversa en català. Ahir ja van poder començar a conèixer-se i van gaudir d’una activitat: una visita guiada per l’exposició “Invents. Idees que canvien vides”, que mostra un seguit d’invents senzills, a priori, però que milloren la vida de moltes persones en diverses zones del món. La visita va resultar molt interessant i va servir per canviar les primeres impressions amb la parella lingüística.

    Si voleu veure més fotos de la jornada d’ahir entreu al nostre Facebook.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes