• Noves parelles a Lloret de Mar

    Dijous passat es van presentar 22 noves parelles lingüístiques a Lloret de Mar en un acte a l’Oficina de Català del municipi. Aquestes 22 parelles lingüístiques tenen per davant un mínim de 10 hores de conversa en català, que ajudaran a millorar l’expressió oral dels aprenents. Durant l’acte, van poder conèixer qui és la seva parella lingüística i se’ls va explicar com funciona exactament el programa i de quins avantatges poden beneficiar-se pel fet de participar-hi.

    presentació LloretEn acabar l’acte, una reportera de Nova Ràdio Lloret va entrevistar alguns dels membres de les noves parelles lingüístiques perquè expliquessin per quina raó s’havien apuntat al Voluntariat per la llengua.

    Podeu veure fotos aquí.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes