• Sessió de recursos lingüístics per a entitats que col·laboren en el VxL a Girona

    IMG_0199Avui ha tingut lloc una doble sessió dedicada a presentar el ventall de recursos lingüístics que es poden trobar en línia per tal de solucionar dubtes ortogràfics o lingüístics a l’hora de redactar. Hi han assistit persones que treballen a les entitats que col·laboren en el programa Voluntariat per la llengua a Girona.

    Optimot, Termcat o ÉsAdir són alguns dels recursos que s’han presentat als assistents a les dues sessions de recursos lingüístics que han tingut lloc al Centre Cívic del Barri Vell Mercadal. Els participants, de diverses entitats que col·laboren en el Voluntariat per la llengua, han pogut aclarir dubtes i conèixer eines lingüístiques que els ajudaran en el seu dia a dia a les entitats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes