• Voluntaris i aprenents de Girona descobreixen la figura d’Eugeni Xammar

    Voluntaris i aprenents han participat activament en la visita guiada a l’exposició “Eugeni Xammar: el periodista que ens va explicar el món”, amb la lectura en veu alta d’alguns fragments dels seus articles. Els aprenents han estat els més atrevits i han llegit els primers articles. IMG_0262

    Les parelles lingüístiques han pogut conèixer la tasca i la vàlua d’aquest periodista català que va ser present en la majoria de fets històrics de la primera meitat del segle XX i va explicar-los a través dels seus articles. Després de llegir-ne alguns en veu alta, voluntaris i aprenents han visualitzat una gravació sobre el periodista i de ben segur els ha despertat la curiositat per saber més coses sobre Xammar.

    Podeu veure totes les fotografies al nostre Facebook.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes