• Itinerari literari Mercè Rodoreda per cloure el taller de lectura de Calonge

    Després d’haver llegit la biografia de Mercè Rodoreda i fragments de La plaça del Diamant i Mirall trencat, participants en el taller de lectura de Calonge van poder fer ahir l’itinerari literari Mercè Rodoreda a Romanyà de la Selva, acompanyats d’alguns aprenents del Voluntariat per la Llengua.

    La Giòrgia, una actriu, va ser l’encarregada de guiar els assistents pels racons de Romanyà fins a la casa El Senyal Vell, on Rodoreda va acabar d’escriure Mirall trencat, i el Mirador de les Mirandes, des d’on es pot veure el mar i els Pirineus.

    Al llarg de l’hora i mitja ben bona que va durar l’itinerari, a banda de fer explicacions molt interessants, la Giòrgia també va llegir fragments de l’obra de Rodoreda que descrivien els llocs per on passaven els assistents.

    Itinerari literari

    En podeu veure més fotografies al nostre blog. (Cliqueu aquí per accedir-hi.)

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes