• Cloenda de la 3a edició de VxL a les escoles de la Bisbal

    Aquí teniu les fotos dels 88 alumnes que han participat en la 3a edició del Voluntariat per la Llengua dels centres educatius de la Bisbal. Enguany, hi han participat les escoles Mas Clarà i Joan de Margarit, que han fet la cloenda conjunta.

    En l’acte, que va tenir lloc el dia 15 al Mundial, els assistents van poder veure un fragment del vídeo Històries d’integració, en el qual persones adultes vingudes d’altres països expliquen la seva experiència com a aprenents de la llengua catalana, i un muntatge de fotografies de totes les parelles que hi han participat.

    Tot seguit, representants de les dues escoles participants van explicar breument la seva experiència amb el programa i tothom va rebre un diploma.

    El matí va acabar amb un esmorzar de pa amb xocolata al passeig.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes