• Visita guiada a la mesquita Iman Malilk de Salt

    Voluntaris i aprenents de Salt, Girona i el Gironès van assistir dimarts 19 d’abril a la visita guiada a la mesquita de Salt que ens va oferir Mohamed Ataouil i al taller de pastissos que es va fer a continuació.

    visita mesquita de Salt 2016L’Oficina de Català de Salt i l’Àrea d’Integració i Convivència de l’Ajuntament van organitzar una visita guiada a la mesquita Iman Malik de Salt, en el marc del Voluntariat per la llengua. Els encarregats de guiar els assistents van ser Mohamed Ataouil i de Rafaat Sarajeddin, que van explicar els processos pels quals ha passat la construcció de la mesquita, quan es troben i quines activitats faran, a part de ser centre de culte. Durant la visita, voluntaris i aprenents van poder visitar totes les sales de l’edifici.

    Tot seguit, ens van convidar a berenar te i pastissos i l’Ahmed, un pastisser de Síria que va arribar fa 7 mesos després d’un llarg periple per Europa i actual alumne, ens va oferir un taller de pastisseria.

    La visita va transcórrer en un ambient distès i agradable, ja que els assistents van fer moltes preguntes i van aclarir dubtes sobre l’edifici i sobre el món de la pastisseria. Una gran tarda!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes