• Cloenda del VxL i dels cursos de català a la vall d’Aro

    Encara que no totes les parelles han acabat les 10 hores de la 16a edició de Voluntariat per la Llengua, i que fins i tot n’hi ha alguna que tot just ara començarà, el Servei Comarcal de Català del Baix Empordà va organitzar dimarts el seu ja tradicional dinar de cuines del món.

    Una trentena de participants en el Voluntariat per la Llengua de la vall d’Aro i alumnes dels cursos de català que s’imparteixen a Platja d’Aro van poder gaudir d’un dinar compartit a l’ombra dels arbres del Centre Cívic Vicenç Bou. Entre els plats que es van poder degustar hi havia cuscús, empedrat, brandada, briouats, quiche de ceba i formatge, pa de pernil, empanades argentines, arròs amb pollastre, papas amb salsa, blinis, pastís tatín o quesillo.

    Si se us ha fet la boca aigua, no us perdeu les fotos al nostre Facebook.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes