• 4a visita comarcal de VxL al Baix Empordà

    Quines varietats de raïm trobem a Calonge? Com es fa vi vermell amb raïm blanc? Com es fa el vi a pagès? Per què s’embotella en ampolles de cava? Aquestes i altres preguntes van tenir resposta dissabte passat al celler Mas Molla de Calonge, on un grup de participants en el Voluntariat per la Llengua del Baix Empordà van fer una visita guiada.

    Unes trenta persones de Calonge, la Bisbal, Palafrugell, Torroella i Sant Feliu van visitar aquest celler petit i familiar, amb gairebé 700 anys d’història, per conèixer una mica més el món de la vinya i el vi. Primer van poder veure un audiovisual que narrava la història de la família Molla i la vinya, en el context històric de Catalunya. Tot seguit es va visitar el celler, on la Montse Molla va explicar com s’elabora, s’embotella i es guarda el vi.

    Per acabar el matí, tothom va poder tastar dues varietats del vi que es produeix en aquest celler de Calonge: un rosat novell i un vermell de cinc anys.

    Des de l’Oficina de Català de Calonge volem donar les gràcies al Mas Molla, especialment a la Montse per les seves explicacions tan amenes i divertides, i que malgrat el seu embaràs no va dubtar a enfilar-se on fes falta perquè tothom la sentís.

    Si voleu veure que bé ens ho vam passar, passeu pel nostre Facebook.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes