• Visita guiada per 15 punts emblemàtics de Figueres

    Alumnes dels cursos de català i participants del programa de Voluntariat per la llengua van fer un recorregut històric per la Figueres dels anys de la Guerra Civil i de la postguerra dijous passat de la mà del guia Dik Duserm. Un moment cabdal va ser la baixada a l’únic dels 15 refugis de la Guerra Civil que es poden visitar.

    Visita guiada x Figueres maig 2016

    A la segona part de la visita, en Nik va anar desvetllant aspectes inèdits i curiositats referents a edificis i personatges de la ciutat. Les fotografies antigues que acompanyaven les seves explicacions feien palès el pas del temps i els canvis soferts en la fisonomia de la ciutat. D’aquesta manera, voluntaris, aprenents i alumnes van poder conèixer millor l’entorn en què viuen.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes