• Cinc nous establiments col·laboradors a Banyoles ofereixen descomptes a les parelles

    Els establiments El Hop, El Voltes, Ateneu bar, Set cafè i Vora Estany de Banyoles s’han adherit al programa Voluntariat per la llengua. Són bars, restaurants i cafeteries que us oferiran un 2×1 en les següents consumicions: cafè sol, tallat, cafè amb llet i infusions, presentant el carnet de VxL. Recordeu, a més, que en aquests locals us atendran en català i no canviaran d’idioma encara que no parleu català fluidament.

    Per altra banda, tant l’Ateneu com Set cafè periòdicament organitzen activitats de les quals podeu gaudir amb la vostra parella lingüística: el documental del mes, tertúlies, música en viu… No deixeu de visitar-los!Set cafè_II03_Música_en_directe_a_l’Ateneu_Bar

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes