• Mapa de trobades de les parelles lingüístiques del Baix Empordà

    Hem recollit fotos de sortides que han fet parelles lingüístiques del Baix Empordà i fotos de trobades que algunes parelles de la comarca ens han fet arribar, i  hem elaborat aquest mapa, per veure quins són els llocs preferits per parlar en català. I és que qualsevol lloc i moment és bo per gaudir d’una conversa agradable, ja sigui amb la parella lingüística o amb altres voluntaris i aprenents!

    Si cliqueu sobre els punts vermells podreu veure les fotografies dels llocs de trobada de les parelles lingüístiques del Baix Empordà. Si voleu que hi afegim la vostra, envieu-nos-la a baixemporda@cpnl.cat.

    Gràcies per la vostra feina i per la vostra col·laboració, parelles lingüístiques!

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes