Acords de col·laboració amb Entitats i Establiments


Les entitats i els establiments comercials es poden fer col·laboradors del Voluntariat per la llengua signant un acord amb el Centre de Normalització Lingüística d’ Osona. Aquest acord és un pacte en què l’entitat o establiment es compromet a atendre usuaris o clients en català, i en alguns casos, com ara en alguns espectacles i en algun esdeveniment esportiu, s’ofereixen descomptes per a les parelles lingüístiques.

Aquest any, de moment, el CNL d’Osona ha signat acords amb les entitats:  Institut del Teatre, Fundació Atlàntida, Òmnium cultural, Club Patí Vic, IES Callís,  Assossiació mares enllaç, Fundació Privada Osona Formació i desenvolupament, Consell Comarcal d’Osona, Oficina municipal d’ Acollida, Mancomunitat de la

Plana, Socialcat, el Si-dral i OPE de Manlleu i amb els establiments: Assossiació de comerciants Centre Vic, Muma Fotògrafs, Terranova 13, Tainco Jeans, Maite i Bahn Urban, Casablanca, Tintoreria Vilà, Carnisseria Munt d’Or, Lleteria Granja Armengol, Fruiteria Jiménez, l’Indià, la T de Fusta, Estanc Lourdes Puig, Centre d’Estética Dolors Aguilar.

Si ets responsable d’una entitat o d’un establiment i vols col·laborar amb el Voluntariat per la llengua, fes-nos-ho saber escrivint al nostre correu,

ecarreras@cpnl.cat      (Vic)

gbaladas@cpnl.cat        (Manlleu)

Print Friendly, PDF & Email