• 20 contes comptats al congrés Convit

  Escrit per el 29 de març del 2011 a les 13:43 a: Activitats, General

  El CNL de Sabadell va participar al 2n Convit que es va celebrar a Reus els dies 24 i 25 de març. Va ser una trobada de serveis lingüístics de territoris de parla catalana que va girar al voltat de dos eixos: “Llengua i immigració” i “Llengua i empresa”.
  Dins el congrés hi va haver un espai per a la presentació d’experiències relacionades amb els dos temes principals i és aquí on, juntament a 19 propostes més, vam col•laborar amb un pòster sobre el projecte 20 contes comptats.

  Podeu consultar el pòster i la resta de propostes aquí.

No hi ha comentaris

 1.  

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • salos: Va ser un projecte engrescador al voltant del qual després vam poder fer diverses accions d’acolliment...
 • Míriam Dalmau: He entrat per casualitat al bloc. El trobo molt ben pensat. M’agrada molt, i amb el vostre...
 • Vicenç: Hola, la iniciativa ha estat genial. La participació dels centres molt bona i el fet de poder veure com a les...
 • conte 17, el llac del cigne: El conte explica la llegenda ucraïnesa del llac del cigne. Quan els tàrtars, van envair...
 • LiJuan Ma: Sí M. Teresa, boníssima!!! Espero poder seguir fent-lo que em dóna molta satisfacció!

Núvol d'etiquetes

20 contes comptats amazic Badia del Vallès basc castellà català conte Convit districte La Serra diversitat lingüística diversitat lingüística Sabadell escola Agnès Armengol francès ful gallec guaraní guia didàctica ioruba Llengües que conten llengües sabadell mandinga música occità polonès portuguès quítxua romanès rus Ràdio Ràdio Sabadell SaBabel Santa Perpètua de Mogoda SC de Polinyà tailandès ucraïnès wòlof xinès àrab