• Presentació del llibre 20 contes comptats a Polinyà

  Escrit per el 14 d'abril del 2011 a les 12:32 a: Activitats

  Aquesta setmana el llibre 20 contes comptats. El món en un munt de contes ha estat el protagonista dels dos actes que s’han celebrat a l’edifici El Roure de Polinyà.
  El primer, la presentació de l’edició de primavera del Voluntariat per la llengua, va ser organitzat pel Servei de Català de Polinyà (SC de Polinyà). A l’acte s’hi van llegir dues llegendes del llibre, la història brasilera de Saci-Pererê i la llegenda polonesa del drac de Wawel. Després es va inciar un petit diàleg entre els assistents per comentar alguna semblança entre aquestes llegendes i el personatge popular de l’home del sac o la llegenda de Sant Jordi.
  El segon, una lectura en veu alta de contes en motiu de la diada de Sant Jordi, va ser organitzat per l’Escola d’adults, l’IES Polinyà i el SC de Polinyà. Els participants van llegir fragments de textos literaris, contes breus i algunes de les llegendes que apareixen al llibre. Les lectures van ser acompanyades de la música de la coral dels joves de l’IES Polinyà i va ser una manera de celebrar la diada conjuntament.

  SC de Polinyà

No hi ha comentaris

 1.  

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • salos: Va ser un projecte engrescador al voltant del qual després vam poder fer diverses accions d’acolliment...
 • Míriam Dalmau: He entrat per casualitat al bloc. El trobo molt ben pensat. M’agrada molt, i amb el vostre...
 • Vicenç: Hola, la iniciativa ha estat genial. La participació dels centres molt bona i el fet de poder veure com a les...
 • conte 17, el llac del cigne: El conte explica la llegenda ucraïnesa del llac del cigne. Quan els tàrtars, van envair...
 • LiJuan Ma: Sí M. Teresa, boníssima!!! Espero poder seguir fent-lo que em dóna molta satisfacció!

Núvol d'etiquetes

20 contes comptats amazic Badia del Vallès basc castellà català conte Convit districte La Serra diversitat lingüística diversitat lingüística Sabadell escola Agnès Armengol francès ful gallec guaraní guia didàctica ioruba Llengües que conten llengües sabadell mandinga música occità polonès portuguès quítxua romanès rus Ràdio Ràdio Sabadell SaBabel Santa Perpètua de Mogoda SC de Polinyà tailandès ucraïnès wòlof xinès àrab