RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Informació per a nouvinguts

  Poso aquesta entrada perquè, qui més qui menys, teniu o podeu tenir contacte amb persones nouvingudes. De vegades ens veiem incapaços de facilitar-los la informació que ens poden demanar, senzillament perquè no entenen ni el català ni el castellà.

  Per això hi ha recursos a internet als quals els podeu adreçar.

  Teniu, per exemple, una web d’acollida de la Generalitat en diverses llengües: http://www10.gencat.net/WebAcollida/AppJava/ca/Seleccio_idioma.jsp#

  I a Badalona fa poc que s’ha obert un bloc: http://badalonaparlacatala.cat/ Aquest bloc neix amb la intenció de servir com a plataforma de suport per a tots els nouvinguts arribats a Badalona que tinguin la voluntat d’aprendre la nostra llengua. Aquest servei es vol realitzar de tres maneres diferents:  1. Per una banda, proporcionar un servei de “primers auxilis” als nouvinguts. És a dir, que sàpiguen on poden anar per fer classes de català, que vegin diverses notícies de la seva ciutat o que trobin manuals que els resolguin alguns dels seus dubtes.  2. Per altra banda, també ha de servir perquè els catalanoparlants (que tinguin la voluntat d’ajudar-los en el seu aprenentatge) sàpiguen com fer-ho amb manuals, guies, serveis, etc. 3. I, finalment, vol ser un punt de trobada per les diverses associacions que treballen en els camps de la integració i l’aprenentatge de la llengua catalana.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • dolors sans: m’agrada molt els dictats en línea aixì faig recuperacions i m’adono de les meves faltes
 • Josep Fusté Boronat: El corrector automàtic de Word, no admet safaretjos; només safareigs o safarejos
 • núria: a menorca
 • Joan: Sí, a més d’aquest ús, podem fer-lo servir com a adjectiu emfàtic: “Ho he fet jo mateix”....
 • Miau Lin: crassies per astò, mol xulo i val mol la pena grassies 🙂

Núvol d'etiquetes

Adminigma dubte exercicis Humor