RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Homenatge a Pompeu Fabra

  Diumenge 13 de març al matí hi haurà un acte d’homenatge a Pompeu Fabra. El motiu central serà la col·locació d’una placa al carrer de la Mercè, 34 (darrera casa de Badalona on va viure el gramàtic abans de l’exili).

  A hores d’ara no en tinc tota la informació, però pel que m’ha arribat començarà a les 12 h al Viver (davant del monument dedicat a Fabra, a la plaça de l’Assemblea de Catalunya), seguirà per la plaça Josep Cortinas i acabarà al carrer de la Mercè, 34, on es descobrirà la placa commemorativa.

  No cal dir que esteu tots convidats a assistir a l’acte, on intervindran: l’alcalde, l’Orfeó Badaloní, la poetessa Coloma Lleal, en Joan Soler Amigó i altres entitats culturals i cíviques de Badalona.

  Per a més informació podeu clicar el dibuix.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • dolors sans: m’agrada molt els dictats en línea aixì faig recuperacions i m’adono de les meves faltes
 • Josep Fusté Boronat: El corrector automàtic de Word, no admet safaretjos; només safareigs o safarejos
 • núria: a menorca
 • Joan: Sí, a més d’aquest ús, podem fer-lo servir com a adjectiu emfàtic: “Ho he fet jo mateix”....
 • Miau Lin: crassies per astò, mol xulo i val mol la pena grassies 🙂

Núvol d'etiquetes

Adminigma dubte exercicis Humor