1. Enric Serra

  26 Jun 10
  10:02 #

  Us animo a escriure comentaris als diversos apunts del bloc.

 2. Elena Xirau

  01 Jul 10
  12:14 #

  Hola!

  Sóc l’Elena Xirau, professora del CNL de l’Hospitalet, tot i que en algun perfil de les xarxes socials com ara el Twitter em localitzareu com Lamirandolina.

 3. Enric Serra

  01 Jul 10
  12:19 #

  Hola Elena, avui al vespre faré la primera entrada al bloc, a fi que puguem començar a treballar! Fins ara.

 4. Mariona Mas

  01 Jul 10
  12:34 #

  Hola, sóc la Mariona, de Sabadell. Ja sóc seguidora de Lamirandolina a twitter (de l’Enric ja ho era, i a mi m’hi trobareu pel meu nom i cognom). També he començat a fer-me un delicious (es diu així? fer-se un delicious? tenir un delicious? ser delicious? és bonica la paraula) però no entenc encara com compartir amb altres persones… seguiré provant ;DDDD

 5. Mariona Mas

  01 Jul 10
  12:42 #

  Enric, per a la sindicació de continguts recomanes google reader o netvibes? M’he mirat una mica el google reader i no he acabat d’entendre des d’on l’havia d’obrir estant al meu compte de correu de google… la gent que més o menys conec té Netvibes, però tampoc no sé si s’hi troben còmodes o no.

 6. Enric Serra

  01 Jul 10
  16:44 #

  Mariona,
  Jo tinc les meves sindicacions escampades entre Google Reader i Netvibes. M’agrada del Netvibes la possibilitat de personalització i la facilitat amb què distingeixes entre les pestanyes públiques d’informació i les privades, i la manera de trobar-se desat l’historial de les accions que hi vas fent… No he acabat d’emigrar del Google Reader perquè, tot i que és antipàtic a la vista, estèticament, és molt ràpid de consultar. En fi. Hi ha moltes altres opcions. L’iGoogle, per exemple.
  Enric

 7. Enric Serra

  01 Jul 10
  16:45 #

  El lloc d’obertura? Des de la “prestació” Reader un cop has entrat al teu compte de Google.
  Enric

 8. Mariona Mas

  02 Jul 10
  11:38 #

  em sento ridícula, però no “veig” aquesta “prestació” enlloc

 9. Enric Serra

  02 Jul 10
  11:45 #

 10. Antònia

  05 Jul 10
  8:51 #

  Hola, bon dia.

  Em sap greu, però no he pogut mirr-me cap eina. Mariona quina vitalitat. A veure si puc fer alguna aportació després d’haver tingut temps de mirar-m’ho. Fins aviat.

 11. Lídia Montenegro

  06 Jul 10
  23:12 #

  Hola,

  Ostres, realment heu fet molta feina! No m’imaginava que el ritme del curs seria tan frenètic. Bé, em presento, jo treballo a Badalona i ja vaig dir que utilitzo la tecnologia bàsicament per qüestions de feina. De fet, algunes de les eines que he vist que comentàveu de la unitat 1, els Vokis, ja els coneixia.
  Per si us interessa, us adjunto l’enllaç a un blog que vaig fer amb una companya del Màster en què n’hi ha un… La pàgina va quedar morta i és una llàstima, perquè la veritat és que estava bastant ben plantejada. És la següent: http://www.horrorsdellengua.blogspot.com/

  Com comentava, com a usuària tinc uns coneixements força bàsics; he intentat sindicar-me a aquest blog per veure quan feu comentaris i no ho he aconseguit. Algun consell? Gràcies!

 12. Enric Serra

  06 Jul 10
  23:42 #

  Hola Lídia,
  Gràcies per la intervenció. Per a la sindicació, has seguit les orientacions del bloc (secció comunicació)? Si et cal un cop de mà, ja saps on som. Alguna cosa a dir sobre les preguntes que us plantejava a la segona entrada del bloc?
  Fins ara.
  Enric

 13. Lídia Montenegro

  06 Jul 10
  23:57 #

  Estic perduda en tot aquest univers! Porto molta estona navegant i ja estic atabalada… Aquest enllaç no em diu com sindicar-me, només què significa.
  També m’he fet el twitter, però no hi acabo de veure la gràcia… Per exemple, aquest enllaç d’Aprenentatge autònom, no és cap persona, com sé que existeix? Si no m’haguéssiu dit vosaltres que existia, jo hi hauria pogut accedir? Com?
  Perdoneu, moment de preguntes sense resposta…

 14. Enric Serra

  07 Jul 10
  22:52 #

  Hola Lídia,
  Ho comentava l’altre dia a la sessió inicial. Crec que val la pena perdre el temps que calgui i sindicar continguts. El Google Reader és potser l’opció més fàcil.
  Pel que fa a #aprenentatgeautonom, no és ningú, certament. Tothom que escriu sobre el tema va creant un espai on es recullen els comentaris i són fàcilment recuperables. Ho he vist a fer molt en jornades, per exemple, en què els piuladors van retransmetent des d’un espai # el que van dient els ponents.
  Enric

 15. Lídia Montenegro

  07 Jul 10
  23:45 #

  Enric,

  Gràcies, al final ho vaig aconseguir. Vaig utilitzar iGoogle, em sembla.
  Ara, després del primer contacte, em submergiré en el twitter per veure exactament què és i què ofereix.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Laura Corsà: Perfecte si el bloc continua actiu. He trobat el curs molt interessant i entre tots hem obert molts...
 • Antònia: Hola, Enric. Moltes gràcies.Em queda molta feina per fer i per descobrir. Em sap greu no haver participat...
 • Enric Serra: Gràcies a tu, Laura, celebro que t’hagi servit el bloc d’aprenentatge...
 • Enric Serra: Mariona, Elena, moltes gràcies a vosaltres. Si no dic el contrari el bloc es podrà continuar fent...
 • Elena Xirau: Com diu la Mariona, espero que el bloc continuï actiu per poder-ne consultar tots els enllaços que...

Núvol d'etiquetes

benvinguda continguts metodologia objectius sindicació Twitter