• La casa que vull

  Mireu, i escolteu, aquesta recreació del poema de Salvat-Papasseit interpretat per Lluís Llach.

  Què us sembla?

   

   

 1. maria rosa

  14 nov. 14
  15:08 #

  M’ha semblat estrany que ningu hagi fet cap comentari , doncs jo si que el faig, m’ha semblat fantastic el tàndem , Salvat Papasseit & Lluís Llach, molts cantautors , han musicat poemes seus .

  Conjuga tots els fenòmens: terra, llum, color, salabror ,sol, aigua, pagesos i camins
  i tot tan ben amanit amb una música molt bonica .

  Perdoneu però ho havia de de dir, m’ha encantat.

 2. Liliya

  17 nov. 14
  20:08 #

  M’ha agrada molt perqué la canço es molt bonica i perque parla de la naturalesa.

 3. Liliya

  29 nov. 14
  17:30 #

  Quan era petita vivia en un pis a la cinquena planta i tenia dues habitacions , un lavabo i una cuina molt petita . Una habitacio per a la meva germana i jo , i l’atre pels meus pares. Casa meva vull que tingui una planta, tres habitacions,dos lavabos una cuina, que sigui gran i lluminosa,que tingui un petit jardí i que estigui al poble.

 4. elizabeth

  02 des. 14
  16:36 #

  Aquesta canço es bonica, molt alegre té una melodia que enganxa.

 5. Maria del Carmen

  11 des. 14
  17:19 #

  Quan jo era petita vivia a Quito, la capital d’Ecuador, el barri estava situat al nord de la ciutat.
  La casa era molt petita per als nou germans i els meus pares. El mes gran que hi havia era un pati on els mes petits sempre jugaven.
  Tenia 3 habitacions, una cuina, un saló menjador, un lavabo. Tot estava en una sola planta.

 6. Paloma

  17 des. 14
  12:23 #

  Casa meva vull que sigui no molt gran però acollidora, que tingui dues habitacions almenys, que estigui a prop del centre de la ciutat i dels comerços i que sigui una casa de planta baixa amb al seu jardí.
  Que tingui xemeneia i una cuina petita i còmoda. Una casa que des del seu jardí es vegi el mar. Que faci cantonada amb algun parc o alguna zona que s’assembli als parcs verds de Barcelona o Gijón (Asturias).
  En fi, que somiar és gratis!! xDD

Curiositats


Cursos


Arxius