• Som de l’AMPA

  Cada trimestre editem una revista a l’escola dels nostres fills. Tenim notícies fresques: ens han concedit una subvenció i hem fet un cicle de conferències.

 1. carme.m

  17 des. 14
  19:26 #

  Obres de paletes a l’escola

  Com a delegada de l’Associació de pares de l’escola, us puc avançar aquets estiu començaran les obres per arreglar les dutxes, lavabos i els vestidor del gimnàs.

  L’ajuntament ens ha aprovat una subvenció de 3000€, que ja fa tres anys que estem demanant per l’estat de deteriorament en què es troba el gimnàs.

  Tal com veiem el col·legi de vell, creiem des del nostre punt de vista (des de L’APA) que ja que han trigat tres anys a fer-nos cas, haurem de demanar que també arreglin la cuina i el menjador que està en un estat lamentable.

  Demanen la col·laboració entre els pares per donar un cop de mà, tot aquell que pugui, per exemple, anar a escollir els materials i portar-los al col·legi. Perquè així ens estalviaríem el transport des de la botiga.

  Quan comenci el nou curs els nens gaudiran d’un nou col·legi.

  L’Associació de pares,

  16 de desembre de 2014

 2. Ángela

  21 des. 14
  12:38 #

  Xerrades a l’escola

  Tres especialistes: Un pediatre, un psicóleg i un dietista han visitat el col.legi per impartir xerrades i han aportat elements importants per tenir en compte en el desenvolupament dels nens.

  Les esplicacions s’han fet des del punt de vista medic, psicologic i alimentari.

  Sabem que és important que en les primeres edats s’estableixin paràmetres educatius amb bons cstums, normes i responsabilitats que seran la base que podrà determinar el seu futur professional, social i familiar.

  Crec que és just resaltar i agrair a aquests facultatius perquè ens han mostrat unes molt bones directrius a tenir en compte amb els controls a nivell mèdic, com per exemple l’ordre de les vacunes, el seguiment en el creixement, canvis fisics i psicològics que es van produint a mesura que van creixent, etc…. A part també de la vigilància en l’alimentació que crearà en ells bons costums d’ ingerir aliments necessaris que garanteixen una bona salut.

  Tot el que s’ ha mencionat ha d’ estar acompanyat d’ un favorable entorn familiar, social i educatiu i que estigui implicat directament en el benestar del nen, per aixi evitar que es presentin problemes com: absentisme escolar, agressivitat, trastorns alimentaris com: bulímia, anorèxia, obesitat, desnutricio, etc.

  En conclusió, hem d’ agrair que aquests professsionals ens hagin visitat i documentat de la informació dels nens.

  Estaria bé que aquets tipus de xerrades es pogeussin fer amb més freqüència, i amb diferents temes amb una participació multidisciplinaria.

  Àngela Erazo

  21 de desembre de 2014

 3. teresa cots

  21 des. 14
  22:06 #

  ASSOCIACIÓ DE PARES
  EL dos de novembre a les vuit del vespre es van organitzar tres xerrades,i agraïm l’assistència de totes les persones.
  Ha vingut un pediatre,un psicòleg i un dietista.
  El pediatre ha fet una revisió a tots els nens i els ha estat mirant les dents i el coll, també ha explicat la importància de rentar-se les mans en cada àpat abans de menjar.El psicòleg ha parlat dels nens que tenen els pares separats i com s’han de tractar, també dels nens que aquí els costa més de seguir el curs.
  La dietista ha sigut molt interessant,ha explicat com han de menjar els nens i els hàbits que han d’agafar perquè estiguin ben nodrits i la importància de fer exercici.
  Hi ha hagut molta assistència.

 4. Assumpta

  22 des. 14
  11:49 #

  La subvenció arriba!
  Finalment us podem comunicar que l’ajuntament ens ha concedit la subvenció de3.000 euros que reclamavem des de ja fa tres anys.
  Com sabeu molt bé s’han d’arreglar les dutxes, els lavabos i els vestidors del gimnàs. Amb aquesta quantitat no es por fer tot. En l’última reunió, i després de varies propostes, es va decidir per majoria que que s’acondicionarien, 2 dutxes, 2 lavabos i 2 vestidors del gimnàs. Quedaria ajornat pel proper curs 1 dutxa, 1 lavabo i 1 vestidor del gimnàs. Tothom va coincidir que era millor que les obres es fessin ben fetes que no pas fer-ho tot i que al cap d’un temps es deteriorés per no haver utilitzat els materials adequats. També suposa menys temps per l’obra que es podrá dur a terme durant les vacances d’estiu.
  Creiem que és una molt bona notícia.
  Us timdrem informats de tot el que succeeixi.
  L’associació de pares

 5. Esteban

  23 des. 14
  11:20 #

  Per fi
  El passat dia 3 de desembre vam tenir el segon Consell Escolar d’aquest curs,(com ja sabeu tots, portem tres cursos demanant a l’ajuntament que arregli els vestidors i les dutxes del gimnàs). El regidor d’ensenyament ens va alegrar el Consell, duia bones notícies, una subvenció de 3000€ per arreglar les dutxes, els lavabos i reparar les taquilles dels vestidors del gimnàs.
  Les obres de reparació i millora es duran a terme en el període de vacances de Nadal.
  També us volem informar que la partida de diners que teníem reservada per comprar el material de les classes d’educació física, la farem efectiva en pròximes dates i així quan els nostre fills tornin de les vacances de Nadal disposaran de nou material i renovades instal·lacions al gimnàs de l’escola.
  Comissió esportiva APA.

 6. PACO GARCÍA

  28 des. 14
  15:26 #

  PER FI UNA BONA NOTÍCIA!

  Per fi una bona notícia, l’ajuntament ens ha aprovat la subvenció que durant tant de temps hem somiat, concretament tres anys.

  Primer de tot voldria felicitar a tots els membres de l’AMPA, per la perseverança i paciència que heu demostrat tenir davant l’ajuntament, fins a aconseguir la fita desitjada.

  Seguidament voldria comunicar-vos que ja s’ha procedit a l’adjudicació de les obres i que en breu farem realitat el somni perquè els nostres fills i filles gaudeixin de les millores d’adequació de les dutxes, els lavabos i els vestidors del gimnàs pels quals durant tant de temps hem lluitat tots plegats.

  Per últim, dir-vos que les obres es duran a terme el proper estiu, aprofitant les vacances, per tal de no entorpir el normal desenvolupament de les classes.

 7. silvana

  29 des. 14
  21:54 #

  D’ Obres a l’ estiu
  El passat mes d’octubre l’escola va rebre una carta de l’ajuntament, on se’ns comunicava l’aprovació d’una subvenció de 3000 euros, que l’associació de pares havia sol-licitat fa tres anys.
  Aquests diners seran destinats per a les millores de les dutxes,els lavabos i els vestidors del gimnàs, que estan molt deteriorats i sense barreres arquitectòniques. El plànol de l’obra es troba exposat a la recepció de l’escola, on podrem observar la distibució de la reforma.
  Les obres s’iniciaran a l’estiu, a finals del mes de juliol, quan els alumnes ja estiguim de vacances, i així facilitarem la feina als treballadors.
  Esperem que per el següent any escolar, els nostres fills gaudeixin de les dutxes i els lavabos més amplis i còmodes, i quan vagin al gimnàs puguin guardar les seves pertinences en els vestidors renovats.

 8. Núria

  04 gen. 15
  19:43 #

  ANORÈXIA I BULÍMIA INFANTIL

  Ja han finalitzat les tres xerrades organitzades per l´Ampa de l´escola sobre anorèxia i bulímia infantil, que es van portar a terme els dijous de la segona setmans de cada mes, al primer trimestre de curs.

  Les xerrades es van convocar per la insistent preocupació que molts pares i mares van manifestar el curs passat sobre aquest tema a la associació.

  Malgrat l´horari de les convocatòries, 8 del vespre, l´assistència va ser molt satisfactòria,tot i que no es descarta la possibilitat de tornar-les a realitzar el pròxim trimestre pels que no van poder assistir-hi,

  Agraïm l´esforç i la dedicació de totes les persones que han col.laborat per fer possible aquestes xerrades i molt especialment al psicòleg, pediatre, i dietista que desinteressadament han particiat en les ponències.

 9. Josep Hervás

  07 gen. 15
  14:48 #

  REFORMES A L’ESCOLA

  Estimats pares i mares del col•legi Sagrat Cor de Jesús,

  Informar-vos que l’ajuda que varem demanar a l’ajuntament del nostre poble a l’hivern del 2011 per reparar els banys del gimnàs, ha sigut aprovada en data del 8 de desembre.
  La quantitat que recollirà el col.legi per reparar les destrosses és de 3.000 € i es cobraran a principis d’any; quantitat prou justa per arreglar 4 lavabos, 6 dutxes i el vestidor de la sala esportiva.

  A pesar de disposar dels diners, hem d’aclarir-vos que les obres no estan programades fins a l’estiu, per no trencar les activitats del curs que es fan al gimnàs. Així, tingueu en compte que fins al proper curs, els nostres fills tornaran a casa sense dutxar-se a l’escola.
  Agraïm la paciència de tots vosaltres.

  Josep

Curiositats


Cursos


Arxius