• Hem fet una enquesta

  Una setantena d’alumnes dels Cursos de català ens han contestat l’enquesta  que hem elaborat entre tots sobre els seus hàbits alimentaris. Aquí en teniu les conclusions.

 1. Jo Jordi

  27 gen. 15
  11:01 #

  Un món estrany per la diversitat de tantes personas grans, petitas, altas,baixes,de color i un gran etc. No podem negar que a totes ens agrada menjar i ben diversos, cal no mengen tot el que els ve de gust,per no engreixar-se, altres per l’olor o bé per conservar la línia. Aixó no m’agrada, el que per mi és excel-lent, per altres els pot remoure els budells,el que més em crida l’atenció es que hi hagi alguna persona que no li agradi l’arrós.
  M’ha xocat molt,ha de ser que sempre li han servit ¡¡ CRU !!.

 2. Carlos

  03 febr. 15
  10:16 #

  Segons els estudis realizats entre els alumnes (homes) de català de Caldes,podem dir que pràcticament la totalitat dels alumnes dinen a casa seva.També es pot dir que la majoria ho fan acompanyats(més del 70 %). El mateix porcentatge,més del 70 %,dinen un plat únic.
  Amb aquestes dades podem concloure que els hâbits de dinar fora de casa s’han perdut.

 3. Xavi Tintoré

  04 febr. 15
  17:52 #

  Una vegada analitzats els resultats de l’enquesta sobre hàbits alimentaris realitzat a vint dones més grans de 50 anys, cal destacar, que quasi la meitat esmorza més aviat poc, dina un plat únic i sopa lleuger. Això porta a que només una tercera part no mengin res a mig matí i no berenin. Aquest sistema de cinc àpats, i reduïts, és el que s’aconsella seguir per mantenir-se saludables i macos.
  També cal destacar, que el cent per cent de les enquestades menja a casa, més de dues terceres parts ho fan amb família o acompanyades i que la majoria cuinen elles.
  Més de dues terceres parts han comprat alguna vegada productes ecològics, malgrat que més de la meitat d’elles creu que la relació qualitat-preu no és bona.

Curiositats


Cursos


Arxius