1. wilson

  29 gen. 15
  16:56 #

  jo sóc de mijana altura i normal .Sóc moreno. Porto els cabells molt curts i de puntxa.Sóc simpatic i molt tranquil. Magrada portar roba informal i esportiva i moltes vegades porto calçat comode el meu color preferit ès el negre tamne magrada el toronja.

 2. Henry

  29 gen. 15
  17:03 #

  jo soc de mitjana altura, i normal .Soc moreno ,porto els cabells curts i lisos,soc simpatic i molt extrovertit,m ágrada la roba informal i sportiva, moltes vegades uso la roba del treball i calçat molt comodo,soc treballador i molt professional,el meu color es el vermell,i tambe m agrada el blau.

 3. Amara

  29 gen. 15
  17:18 #

  Jo sóc molt alt i simpatic. Tinc els cabells negres i curts. M’agrada la roba comoda i el color blanc.

  1. carme

   29 gen. 15
   17:44 #

   Sí, però sempre portes el jersei verd

 4. elsbritt

  29 gen. 15
  17:22 #

  Jo soc alta i prima, porto cabells blancs i porto ulleras. Soc molt treballadora i aplicada. M´agrada portar roba esportiva i robas clasicas. El meu color preferit es el negra i també morat.

 5. Bo

  29 gen. 15
  17:23 #

  Jo sóc alt i gros sóc calb el meu color preferit el blau i gris m’agrada porta roba informal

 6. Curro

  29 gen. 15
  17:32 #

  Sóc baix i estic en el meu pes. Sóc moreno nomes que alguns cabells blanc. Porto els cabells corts en general. Sóc obert, xerraire, i una mica nerviós. M’agrada portar roba informal i sempre porto calçat còmode. El meu color preferit és el blau, també m’agrada el marró i el verd.

Curiositats


Cursos


Arxius