• Les paraules de Sant Jordi

    Baldufa, germanor, roure, amor, cor, sol, mama, vi, xauxinar, benvolguts, diada, esllanguir-se, estreps, desmanegat, màgia, galotxes, rialla, Sant Jordi, Roc, salut, multiculturalitat, rosa, jocs, mare, gatzoneta, solidaritat, contes, guapa, sempre, t’estimo, bruixa, sadollat, plausible, voluntat, sentit comú, campaner, estimar, acaronar, gínjol, alegria, felicitat, gràcies, integració, estimació, paciència, il·lusió, divertida, menjar, vermell, melic, drac, gran, música, celebració, atzavara, l’àvia, cinema, alegria, natura, dissabte, gall dindi, solidaritat, traguinyol, carn d’olla, tothom, estiu, marmanyera, jugar, felicitat, justícia, llindar, global, tolerància, lluna, fantàstic, marona, créixer, ventura, imaginació, esperança, amic, poesia, cor de mel ensucrat, llibertat, esperança, guirigall, tristesa,  submisos, agraïment, salut, esprimatxada, família, papa, abril, em sembla, enriquidor, rosella, escoltar, flor, feliç, inoblidable, carinyós, felicitat, t’enyoro, humanitat, especial, guapíssima, tranquil·litat, estima, ametlla, guimbarro, moltíssim, pardal, amistat, enllaçades, esternoclidomastoïdal, àpali!, petons, pau, perdre’s, papallona, prou, llepissós, lloc, dimecres, escalfor, capbusseta (del Pallars), xeic, gita, dopte, espill i granera (del tortosí) i ens van dir que a Palau-Solità i Plegamans de les roselles en diuen pipiripips.

    Així va quedar l'estenedor al final del dia

    Així va quedar l’estenedor al final del dia

Cap comentari

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Curiositats


Cursos


Arxius