• El viatge

   

  Hola a tots i totes,

  Som alumnes del grup intermedi 2 i com a celebració d’aniversari d’un dels nostres companys que al mes d’agost compleix 100 anys volíem regalar-li unes vacances que mai pugui oblidar i què millor que amb la vostra companyia i en un entorn tan excepcional com és el Parc Nacional d’Aigüestortes.

  Entenem que molts de vosaltres no us podeu permetre la ruta a peu de tots els llacs i meravelles que conté aquest paradís, però la missió és gaudir i està tot pensat. Aquells a qui no els vingui de gust realitzar senderisme gaudiran de la bellesa d’aquest lloc en un dels molts taxis 4×4 que hi ha a la zona.

  A més de la visita obligada al Parc Nacional podrem gaudir dels encants d’altres poblacions de la zona, com la població de Esterri D’aneu, Sort… on podrem veure i practicar múltiples activitats com rafting, passejos a cavall, tir amb arc, visita als diversos mercats ambulants de la zona…

  I si el que et preocupa és el preu, aquesta no serà una raó per no acompanyar-nos. Dormirem en apartaments de 5 persones molt amplis i el preu per dia és 50 € l’apartament en règim d’allotjament i si vols un preu tancat tens l’opció de pensió completa per 25 € al dia. Per descomptat, també tens la possibilitat de no compartir i en aquest cas pagaries els 50 € per pensió completa o 40 euros diaris en opció només d’allotjament.

  Confiem que no podràs resistir-te a acompanyar-nos en aquesta sortida tan especial i emotiva. Atreveix-te a contactar-nos i et donarem tots els detalls.
  Tel. 93777231 Horari de 19.30 a 21 h. dilluns i dimecres.

  T’esperem!!!!!

  Carmen Reyes en nom de la comissió

5 comentaris

 1. María Jesús Muñoz

  07 maig 15
  15:25 #

  Estimats companys,

  He llegit la proposta de Carmen i em sembla genial. Però se m’havia ocorregut una altra opció per poder triar. Ens queda un mes per acabar el curs i us proposo passar uns dies de convivència tots junts i a més celebrar la festa del nostre company.

  Tinc uns amics que tenen una masia a Sant Pere Pescador (Girona) que per a la primera setmana de juny ens la deixarien a la nostra disposició. Està totalment equipada, disposa de piscina, sauna i altres serveis, és un lloc molt acollidor.

  No hauríem d’ocupar-nos de res, perquè disposen de servei domèstic, que estaria a cura de les instal•lacions i de la nostra comoditat. Què més podem demanar!

  L’entrada seria el 3 de juny i la sortida el 10. Com que no queda molt lluny podem anar en diversos vehicles. Jo disposo de 4 places.

  Estant allí, podem contactar amb algun servei d’autocar per realitzar les següents sortides:
  CULTURALS: a Figueres i Cadaqués (Museus), Empúries (Ruïnes Romanes)
  LÚDIQUES: Excursió marítima, des de Roses amb vaixell amb visió submarina.
  RELAXACIÓ : A la casa podem gaudir de la piscina, sauna, …
  EXERCICI: Passeig amb bicicleta per camins de la zona.

  Espero la vostra resposta mitjançant trucada al 606xxxxxx o correu electrònic xxxxxxx@gmail.com

  Estaria encantada de poder comptar amb la vostra presencia i compartir uns dies.

  He realitzat un càlcul aproximat del cost, i és d’uns 250 € per persona, sempre que hi anéssim tots.

  Una abraçada,

  María Jesús

 2. jordi v.

  08 maig 15
  15:45 #

  Hola,
  Som un grup d’amics, socis del Centre Excursionisme d’Alta Muntanya, que volem celebrar els 50 anys amb les nostres parelles d’una excursió que vam fer per aquells temps, es tracta del CERCLE de les terres pirinenques occidentals.

  Punt de trobada: la Seu d’Urgell el 10 de Juliol-15, el temps estimat es preveu de 20 dies amb motxilles, ben calçats i bones tendes de campanya.
  Sortida de bon matí cap a Esterri d’Àneu, a mig camí ens trobarem un poble, és Llavorsí. D’aquí anirem a La Vall de Cardós, La vall Ferrera, veurem els Encantats amb “neu” fins arribar a Esterri d’Àneu (86 Km, 5 dies)
  D’Esterri d’Àneu fins el Pont de Suert (en 4 dies, 68 Km)
  Pont de Suert fins a Tremp (3 dies. 38 Km)
  Tremp fins a la Seu d’Urgell (4 dies. 53 Km) i descansarem a la fonda.

  Per al vostre interès tinc fetes unes rutes molt interessants, al llarg del recorregut passarem per llocs tan bonics com : Lladrós,Tavascan, riu Tor, riu Noguera, La Vall Ferrera, Espot, els estanys de Sant Maurici, pantà de la Torrassa, Port de la Bonaigua, estany Gerber, Salardú, Vielha, estany Besaberri, riu Llauset, Pont de Suert, Vall de Boi, Parc Natural d’Aigüestortes, estany Cavallers, estany Llong, La Pobla de Segur, pantà de Sant Antoni, Talarn i moltes més coses interessants.

  El vostre amic Jordi

 3. manel

  08 maig 15
  16:23 #

  Hola,

  He llegit la proposta de Carmen, la meva és aquesta.

  Oportunitat única: 28 passatges durant el mes d’agost al vaixell més luxós del món donats per la companyia per a la classe de català Intermedi 2.
  Tenim 24 hores per donar-los resposta, si no, passen a un altre país.
  No tots els dies es presenta una ocasió aixi.

  La volta al món
  Tot el mes d’agost
  Cabina de luxe
  QUEEN ELIZABEEH
  EL VAIXELL MÉS LUXÓS DEL MÓN
  Manel

 4. Natalia

  11 maig 15
  17:34 #

  Lloc: Peratallada (Municipi de Forallac, Baix Empordà).
  Dates: 01-10 agost
  Mitjà de transport: Autobús
  Allotjament: Hostal Rural Mas Rabiol és una tradicional casa de camp catalana del segle XVI, situada als afores de Peratallada i envoltada de 5 hectàrees de jardins paisatgístics. Ofereix una piscina exterior, bar i Wi-Fi gratuïta.
  Activitats principals: Castell de Peratallada i Torre de L’Homenatge (segles X-XI), Església de Sant Esteve de Peratallada (de principis del segle XIII) i Palau de Peratallada (segle XIV).
  Motius per apuntar-shi: Si t’agrada el turisme rural, els llocs màgics i encisats, poder viatjar en el temps a la Catalunya medieval…aquest és el teu viatge!

  Salutacions a tots i totes!

  Ens anem de vacances junts? Us agradaria conèixer un lloc únic i meravellós? Doncs coneguem junts Peratallada! Aquest poble, pertanyent al municipi de Forallac (Girona), és patrimoni històric-artístic per ser un dels conjunts medievals més ben conservats de Catalunya.

  A Peratallada s’ha sabut preservar l’aspecte original com en pocs llocs, ja que ha conservat la distribució medieval sense expandir-se més enllà de les seves muralles. Passejarem pels seus estrets carrerons empedrats, visitarem la plaça major, amb els seus singulars porxos i gaudirem de l’arquitectura popular en forma de cases típiques dels segles XVI i XVII, amb arcades de pedra al pis baix i planta superior destinada a l’habitatge.

  Farem excursions al Castell fortificat (Segle X) amb la seva Torre de l’homenatge, el Palau (segles XI-XIV), les muralles (segles XII-XIII) i l’església de Sant Esteve (segle XIII). Viajarem així a l’Edat Mitjana a través del nostre passat històric i viuren una experiència inoblidable.

  Però a més, en aquest poble podrem gaudir d’un viatge sensorial en tots els sentits, ja que només hi atesora bellesa monumental sino que també podrem mimar-nos amb la seva oferta gastronómica, cosa que sens dubte farà les delícies del nostre paladar.

  Ah! I si programem el viatge per a començaments d’agost, aprofitarem per gaudir de la Festa Major del Peratallada, que es celebra els dies 6 i 7 d’agost.

  Per a més informació, consulta la meva proposta en http://www.viatgefindecurs.com/peratallada/, on trobaràs fotografies, descripcions, enllaços i FAQ’s que t’ajudaran a enamorar-te d’aquest bell lloc detingut en el temps.

 5. Xavier

  17 maig 15
  20:19 #

  Us proposo fer un viatge d’una setmana al nord de Sardenya, prenent com a base l’Alguer (la Barceloneta de Sardenya). És un destí molt recomanable; la ciutat és encantadora, amb un centre històric interesantíssim, catedral gòtica… i platges allà mateix (a més del factor lingüístic). Farem un passeig en barca a les Grutes de Neptú i a la Roca Foradada, i anirem al complex arqueològic del Nurag de la Palmavera.
  Visitarem altres llocs i ciutats com Porto Torres, Castelsardo, Costa Maragda, Palau, illa de la Maddalena, etc.
  Hi haurà temps lliure per les activitats que cadascú vulgui fer, incloent-hi els banyets a les meravelloses platges.
  Las dates previstes del viatge son del 6 al 12 de juliol, hi anirem amb avió des de Girona, fent els trasllats interns en autobús/microbús. Ens allotjarem a l’Hotel Catalunya durant l’estança a l’Alguer, i d’altres de tres estrelles durant el circuit.
  El preu aproximat en règim de mitja pensió, serà d’uns 600€ depenent del nombre d’apuntats.
  Si hi esteu interessats, envieu un correu electrònic a anemdevacances@hotmail.com abans del 20 de maig.
  Animeu-vos!!!!

Curiositats


Cursos


Arxius