• Anem junts de vacances?

  Proposa al grup una sortida de DSC_0212vacances que sigui engrescadora i ben organitzada!

 1. jordi

  14 des. 15
  17:13 #

  Hola companys,
  Com esteu? i la canalla?Falta temps però ja hem començat a pensar en les vacances d’estiu.Volem repetir l’experiencia de fa un parell d’anys, que vam passar prop de la costa.Pensem llogar una casa espaiosa als entorns de la Bisbal d’Empordà.Ets a un quart d’hora de les platges, des de l’Estartit a Palamós.Les tardes pots visitar amb els nens,des del Castell de Montgrí fins a l’anticpoble de Pals.Sempre amb espai per córrer…..I els grans,qué farem?Seguir sempre la canalla,amb cinc,la distracció és segura.Però a més ens combinarem la cuina de manera que tu,Joan,tot practicant l’art culinari ens delectis amb capricis innovadors.El matí abans d’anar a la platja,tot anant a comprar el diari ja comprem el menjar del dia.
  Què us sembla? Penseu-hi.Ja concretarem més per a l’aniversari de la Maria.

  Adéu-siau

 2. dolors

  17 des. 15
  18:08 #

  Benvolguts companys,

  Seria important saber si a algun de vosaltres li interessa la sortida que farem els pròxims dies, del 8 al 10 d’abril, amb motiu de la Setmana Santa.El lloc serà a la casa rural de cal Peró, al poble de Gisclareny. L’estada inclou dormir, esmorzar i sopar.També podeu portar motxilla, aigua i roba de muntanya.
  El transport pot ser el vostre propi cotxe.
  El dia 8 pujarem al Pedraforca dinarem al refugi i l’endemà visitarem Saldes i Vallcebre. Visiterem uns corrals d’ovelles i veurem com elaboren
  els formatges.
  Espero que sigui del vostre grat.Telèfon de contacte 938644942.
  Una abraçada,
  Dolors

 3. Sisco

  21 des. 15
  18:05 #

  Hola companys,
  Us proposo fer una caminada pel Pirineu, sortint del Santuari de Núria fins al poble de Toès de Carançà, petit poble francès, per conèixer la bonica vall de Carançà. El recorregut és de 23 Km amb un desnivell de 1087 metres de pujada i 1751 de baixada.
  Sortirem el dia 15 agost, a les 7 del matí amb cotxe particular fins a l’estació de tren de Ribes de Frase, allà agafarem el cremallera per arribar a Núria, smorzarem i a les 10 h, aproximadament, començarem a caminar. Agafarem al GR11 en direcció el pic de Noufonts i Noucreus, pujarem un desnivell de vuit-cents metres i trobarem un rètol que indica Noufonts a l’asquerra i Noucreus a la dreta, seguirem l’indicador de Noucreus. Una vegada hi haurem arribat, seguirem cap eeal coll de Carançà, passarem per l’estany Blau i l’estany Negre i seguirem paral·lelament a la riera de Carançà fins a arribar el refugi, que està situat al mig de la vall al costat del riu. Soparem i dormirem allà. L’endemà esmorzarem i al voltant de les 9 del matí continuarem l’excursió a les gorges que fa el riu. Passarem per passeres, ponts penjats i cingleres. Al final deixarem el riu i arribarem a la petita població de Toès, és de França. Allà descansarem, menjarem i quan arribi, agafarem el tren groc que ens portarà al poble de la Tor Querol. Des d’aquí agafarem un altre tren que ens portarà de nou a Ribes de Freser, on trobarem el nostre cotxe.
  Espero que ús agradi el recorregut.

  Sisco.
  ,

 4. Sergi

  24 des. 15
  15:13 #

  Hola, companys,
  Jo us proposo d’anar a Olot i la Vall d’en Bas a la Garrotxa. Com que no és gaire lluny hi podem anar amb cotxe. Hi ha per fer rutes a peu, amb bicicleta, en burro, en globus… Amb bicicleta es pot fer la Via Verda Carrilet Olot- Girona. A peu la dels volcans, i anar fins la Fageda d’en Jordà, que quan és més bonica és a la tardor, pel contrast de colors dels seus arbres i, un cop allà, no deixeu de visitar La Fageda. Per menjar, us diria d’anar al Restaurant Font de la Moixina que està en un entorn enmig de la natura i té moltes places d’aparcaments. Per l’estada podeu triar entre hotels, cases rurals, apartaments turístics, cases de colònies o albergs, la qual més econòmica. I un cop a Olot no deixeu d’anar a Castellfollit de la Roca, Besalú i tots els pobles que hi ha a la Vall d’en Bas, que són petitons i molt bonics.
  Animeu-vos, Sergi

 5. fran

  30 des. 15
  11:42 #

  Benvolguts Companys!

  Per tota la gent que vulgui visitar Setcases, un preciós poblet d’altamu ntanya, situat al mig d’una natura inimitable, on podreu disfrutar de tot tipus d’esport,senderisme, trèkking…
  Gaudirem de la natura en estat pur, del silenci, del bosc. Visitarem la vall del Carboner, que comprèn impressionants salts d’aigua, la vall del Ter,on neix aquest riu,un dels més importants de Catalunya, i gràcies als telecadires podrem admirar els cims i la bellesa que proporcina el bon temps.També farem itineraris marcats que inclouen més de dues-centes fonts naturals. Admirarem també animals en estat salvatge: cavalls,vaques,marmotes,isards,etc.
  També gaudirem d’una bona cuina casolana on ens sentirem com a casa,amb el tracte familiar de l’Hostal del carboner.Anima`t val la pena.Només has de posar el cotxe.El preu per persona és de 300e,tot inclos del 7 al 14 d`agost-

  ANIMA’T!
  Fran tel 6777707xx

 6. Mirela

  09 gen. 16
  14:46 #

  Benvolguts i benvolgudes, cansats de la feina, de l’estrès i de la monotonia? Necessiteu unes vacances? Voleu passar uns dies envoltats de la natura i gaudir d’aire lliure? Us proposo una escapada d’una setmana per explorar el millor d’Astúries, des de les seves muntanyes més altes fins a les seves platges, valls i ciutats plenes d’història. Astúries és un paradís verd, ple d’encant situat a la vora del Cantàbric. Amb muntanyes increïbles, platges de pel.lícula, penyasegats espectaculars, pobles de muntanya que semblen congelats en el temps, viles marineres plenes de color i moltíssims encants. Del dia 12 al 18 de desembre recorrereu Cudillero, Oviedo, Gijón, Luarca, Cangas de Onís i llacs de Covadonga. Tastareu fabada asturiana, formatge de cabrales, sidra, vedella, peix i marisc de primera. Les inscripcions s’han de fer abans del dia 11 de desembre a la pàgina oficial de Sagalés. Animeu-vos.

 7. M.Eulàlia

  20 gen. 16
  16:20 #

  Benvolguts companys de classe,

  Us convido a fer una sortida de dos dies, els dies 15 i 16 de juliol (cap de setmana), a Sant Pau d’Ordal, un poble petit però molt acollidor, està situat a l’Alt Penedès, hi han unes masies i unes cases de colònies molt confortables i acollidores. Anirem a dormir a una casa rural (Cal Massana) amb una cuina molt variada, rica i excel·lent: hi esmorzarem, hi soparem i també hi dinarem. El motiu de la sortida es per poder celebrar l’aniversari de la professora de català, crec que li podrem donar una gran sorpresa.

  El diumenge pel matí anirem a veure una fabrica de xocolata (Simón-Coll) on tindrà lloc una degustació gratuïta i uns passes de vídeos on veurem els orígens de la fabrica. A continuació anirem a unes caves molt petites però molt agradables, també hi haura degustació de cava. A continuació sobre les 2 de la tarda anirem cap a la casa rural a dinar, ens hi espera una gran paella de marisc, feta per la mateixa mestressa de la casa i un pastis d’aniversari. Finalment brindarem amb cava de la terra i tornarem cap a casa, la sortida s’haurà acabat.

  Pel que fa al mitjà de transport, segons els que siguem, podríem llogar dues o tres furgonetes de 9 persones de cabuda, o un altre opció seria vindre cada un amb el seu cotxe, però crec que ens ho passaríem més bé amb la primera opció.

  El preu serà de 60€ per parella, en aquest preu esta inclòs la despesa de la professora.

  Espero que us agradi la proposta.

Curiositats


Cursos


Arxius