• Els nostres amics es casen

  Els nostres amis es casen, o celebren un aniversari molt especial. Voleu saber com són i què els hem preparat?

 1. Carmen L.

  13 març 16
  23:11 #

  PRIMER PAS A OSLO!!!!

  Javier és un home ben plantat, d’aspecte saludable i bon esportista. És molt atractiu, no passa desapercebut ni per a homes ni per a dones. Amant dels viatges i de l’aventura, però no podem oblidar la seva passió per les activitat de risc. La seva mirada dolça, amb aquest ulls blaus i grans i la seva amabilitat contrasten camb la seva tossuderia. Però aquesta mirada dolça canvia quan està enfadat convertint-se en una mirada intensa i penetrant. Malgrat ésser una mica garrepa, la seva jovialitat ens té el cor robat. És impossible organitzar una festa o qualsevol activitat i no intentar comptar amb la seva presència.

  La Clara és una noia esportista, encimbellada, de llargs cabells rossos i enllumenadors ulls verds asiàtics, estrategicament col.locats sobre un tapís de pell clara i pigada.
  Encara que és una chica intransigent, sempre es mostra atrevida i jovial, incapaç de fer cara de pomes agres i el seu caràcter altruista a vegades li fa estirar més el braç que la màniga.

  Hola a tos! Som ” quatre amics del Javier i de la Clara que com sabeu volen casar-se el día 11 de maig del 2017. Volem regarlar-los un viatje a Oslo ( Noruega) i un dia d’aventura. Inclourem un dia als Fiords amb un llançament des d’un pont per fer ” puenting “. Us convidem a tots els amics del ” gim” i de l’institut que vulgueu participar tant econòmicament, com en la festa sorpresa. Gràcies i visquin els nuvis!!!!!!!

  Mª Àngels, César, Manel i Carmen

 2. Carme R.

  14 març 16
  18:30 #

  UN CASAMENT INOBLIDABLE!

  Què us haig de dir de la Núria? Una noia alta, esvelta, encimbellada, de llarga cabellera amb rínxols daurats, ulls verds, grans i expressius que van enlluernar l´Arnau des del primer moment que la va conèixer. I és que la Núria té un posat molt elegant. Ara bé, és un tant esquerpa, i molt intransigent i tossuda quan se li fica una ceba al cap. És de les que estiren més el braç que la màniga, però, com en sap de fer la gara-gara a l’Arnau! És ben bé ella la que fa, desfà i talla el bacallà!

  Si ens possesim a anomenar les qualitats físiques de l’Arnau no em podriem anomenar gaires, tot i amb això, el que té de rodonet ho compensa amb l’alegria que desprèn. Baixet, que voleu que us digui. A simpatia i esplèndid no el guanya ningú, per això crec que seran com un tàndem: un tirarà, l’altre afluixarà, un accelerarà, l’altre frenarà. Crec que pot funcionar.

  Som els amics de l’Arnau de tota la vida. A la Núria, com sempre li agrada anar de vint-i-un botó i sempre ha sigut una estirada, i com que ens agrada embolicar bé la troca, creiem que li anirà com l’anell al dit i la deixarà amb un pam de boca si la passem a buscar, per portar-la a l’altar amb el tractor més atrotinat que puguem trobar!

  Gloria, M. Rosa, Carme

 3. Carlos

  15 març 16
  22:42 #

  VIATGE A TID BINDILLA!

  És un home gran, tot i que no ha destacat per la seva bellesa, és molt interessant per a moltes dones.
  És magre,encimbellat i eixut,de caràcter fort. Un home solitari, una mica obstinat, apassionat de’l aire lliure.Li agrada muntar a caball i sentir l’aire a la cara quan cabalca per les valls. Molt gelós de la seva intimitat, li agrada la soletat,sap dissimulàr força bé davant de tots, quan li agradaria ser en un altre lloc.

  D’ella es pot dir que és una noia jove i afable. És un cul de mal seient, sempre va d’aquí cap allà i com que és camacurta sembla que sempre vagi corrent.
  Quan et trobes amb ella per primera vegada, no saps ben bé si et mira a tu o als que t’acompanyen, però de seguida t’acostumes a la seva peculiar mirada, ja que has de posar atenció al volcà de paraules que surten de la seva boca. Gerxa i xerraire, l’eixerida noia de cara pigada et conquista ràpidament amb el seu afectuós caràcter.

  Benvolguts nuvis,
  Moltíssimes felicitats pel feliç esdeveniment. La caminada més llarga comença amb un primer pas, aquest és el nostre concepte del matrimoni. Ens és impossible compartir amb vosaltres aquest dia. Però hem decidit convidar-vos a la “Reserva Natural Tid Bindilla”,de la qual ens ocupem de la seva gestió i funcionament.
  El viatge és amb tots els ets i uts: billets d’avió d’anada i tornada,…
  L’estadaserà a la nostra acollidora barraca.
  En el viatge podreu fer volar coloms, gaudir de la natura, realizant els recorreguts a peu, amb bicicleta o amb vehicules tot terreny. Així observarem més a prop els cangurs, coalescacatues…
  Us esperem, no cal molt equipatge, perque aquí no cal anar de vint-i-un botó.
  Petons i abraçaments dels vostres parents llunyans d’Australia.

  Mª Jesús, Maribel, Natalia, Carlos.

 4. Oriol Nieto

  16 març 16
  17:55 #

  Bodes de plata amb una festa mariachi.

  És una dona d’aspecte jove, molt esvelta per la seva generació, vossa i esprimatxada enveja d’algunes dones. És molt cordial i afectuosa amb la gent, mai té un no com a resposta.
  Té un caràcter fort com a mare, però a la vegada es deixa portar i sempre diu aquesta frase “la caminada més llarga comença amb un primer pas”.
  Alt, atractiu, era davant d’ella oferint la mà.
  La música sonava de fons, les ones del llac i inundaven el moment.
  Els seus cabells negres com l’azabetja, desdendresats, encara harmonitzaven més amb el màgic moment.
  Era guapo i aquell era el seu moment.
  Vam proposar una festa maricachi al jardí de la casa d’ells pels bons rècords que te l’Antonio de la película “El Zorro”.
  Tres coes idispensables vam proposar perquè els nostres familiars tinguessin una gran festa per les seves noches de plata.
  Primer vam pensar en portar els “Quates de Sinaloa” famosos pels seus narcocorrits mexicans. Tampoco podia faltar quantitats ingents de mezcal amb el seu cuc dins, beguda típica de l’estat meridional mexicà d’Oaxaca.
  Per acompanyar la beguda varem demanar els “Inmisericordes” chiles de Quetzalzaltenango, conreats en el cor de la selva pels interns del manicomi rural de Guatemala.

  Mateo, Juan Anton i Oriol.

 5. Joan Viñas

  21 març 16
  11:14 #

  Els nostres amics es casen!!

  La Marta és una noia jove,alta i prima,té els ulls foscos,tristos i porta ulleres.Té el cabell marró fosc.Sempre va arreglada i ben vestida.
  Ès una noia afable,molt llesta i intel-ligent. A vegades és interessada peró sap dissimular força bé el seu egoisme.És melancòlica i li agrada la música romàntica.

  L’Andrew,és un home alt i fort i sempre sembla que és molt cordial i altruísta amb tothom.A vegades,peró sembla que és tossut.Això és un tret que nomès mostra la seva passió per les coses bones de la vida: el vi,la música i els bons amics.Ès molt joiós quan està parlant de la seva feina(és music) i el seu caràcter de veritat es mostra força bé en aquells moments.

  Un dia d’abril l’Andrew i la Marta es casarán i els amics hem pensat de fer una sorpresa.Al cap de molta estona parlant hem decidit què éls farém.

  Sense dir res els anirem a treura del llit! ja estarán apunt, ho tenim parlat amb la filla.Anirem a
  passar el dia fora,els diem,pararem a la Panadella a esmorzar.Llavors anirem cap a Llavorsi…. no entendrán res.A les 12.30 farem una baixada en rafting de Llavorsi a Sort.
  A Sort dinarèm i a les 17.30 tindrem un tast de de vins a una bodega de Lleida D.O Costers del
  Segre.Estarán en un núvol.Será un dia inoblidable.Ens ho passarem molt bè.

  Svetlana,Rod,Joan.

Curiositats


Cursos


Arxius