1. Elson Guzman

  26 jul. 16
  18:18 #

  soc un noi d’estatura baixa, prim cabells negre,
  soc una mica bromista simpatic treballador per obligacion, aplicat, una mica esportista.
  m’agrada la roba comoda.
  els meus colors preferits el blau el vermell el blanc i el negre tambe.

 2. LILI

  26 jul. 16
  18:19 #

  soc jove alta prima amb cabells castanya, llisos, llargs, soc morena. soc molt traballadora, simpatica, tranquil, una mica bromista i molt aplicat. m` agrada portar roba lleugera, i de vegades m´ agrada roba elegante. el meus colors preferits son el rosa i el blau.

 3. Jenniffer

  26 jul. 16
  18:21 #

  Jo Sóc baixa i prima, tinc el cabell llis i llarg de color castany fosc.
  Jo sóc de caràcter simpàtica, m’agrada porta de roba pantalons, vestits i faldilles.
  Els meus colors preferits són el rosat, negre i blanc.

Curiositats


Cursos


Arxius