1. Carole

  18 oct. 16
  13:37 #

  El meu personatge va arribar a Nova-York l’any 1956 des de Senegal, amb el seu oncle que va trobar un treball com a cosidor de roba.
  Ibrahim tenia cinc anys quan per primera vegada va acompanyar el seu tiet a la desfilada de la moda de la seva empresa.
  Tan petit però agosarat en aquest ambient de llums i purpurines que va deixar la seva cadira sense que el tiet se n’adonés que i no era. El nen va pujar a l’escenari i va caminar, va imitar las dones que pasejava amb seus vestits de perlas.
  Mentres tant el seu tiet es va quedar amb les ulls com melons de grans. La gent va riure i aplaudir l’actuació del nen. Aqueste espontaneitat va fer neixer l’home més famós de les passarel·les de la moda.
  Va guanyar molts contractes per marques molt importants. Va tenir estones per crear la seva marca i, la seva recolecta va a la gent de Senegal perque puguin muntar col·legis i formar professors.

 2. Alejandra

  21 oct. 16
  10:48 #

  Aquesta noia es diu Jessica i va neixer a Barcelona 6 de setembre de 1985. Li agrada molt la literatura i quan sigui gran vol estudiar literatura per publicar els seus propis llibres i novel·les (Alejandra Sánchez)

 3. Laura

  25 oct. 16
  8:56 #

  Irene Kecelli va néixer a Ankara (Turkía), el 12 d’abril de 1987. Quan ella va tenir 2 anys, els seus pares es van traslladar a viure a Madrid, on viuen actualment.
  Des de petita la Irene va dibuixar molt bé, y quan ella va haber de triar els seus estudis, volía estudiar Belles arts, pèro el seu pare s’hi va negar. Quan la Irene va complir els 20 anys va marxar de casa per a viure sola i va començar a estudiar Belles arts. Durant el primer curs (2007), la Irene va guanyar un premi de pintura abstracta i va fer una petita exposició en el museo Thyssen (Madrid); però durant el segun curs es va a donar de que no era realment feliç, llavors, va decidir deixar Belles arts, per deixar-ho com un hobbie per estudiar ciéncies polítiques.
  El 2014 va finalitzar els seus estudis en política i això li va agradar més al seu pare, perquè a ell també li interessava molt.
  Actualment la Irene és diputada de Podemos i a més, té una relació formal amb el Pablo Iglesias.

 4. ANTONIA

  28 oct. 16
  18:51 #

  Elena Refi va néixer a Girona, el 19 de Març de 1945.Quan tenia 6 anys va començar a fer
  patinatge de gel junt amb els estudis primaris.En 1957 va guanyar un premi a la millor
  patinadora de Catalunya,però ella sabia que això no duraria tota la vida i va rumiar que li
  agradaria fer la carrera de Mgisteri.En 1960 va tenir una caiguda molt forta i es va trencar
  el genoll,els metges li van dir que no podria patinar més. Va acabar la carrera de Magisteri
  en 1973 i va començar a donar classes al col-legi de la Inmaculada en Barcelona.
  En l’any 1978 va marxar de Barcelona i se’n va anar al poble de Banyoles,(Girona) on va
  seguir fent classes coma professora.Al poc temps es va casar i va tenir dos fills.
  En aquet momen està jubilada i coma hobby està escrivint un llibre.

Curiositats


Cursos


Arxius